Trenul de lux care leagă Timișoara de nordul țării

2074

Timișoara este legată de nordul țării de o nouă rută feroviară. Nu este realizată de CFR și trenurile care trec pe aici nu aparțin companiei de căi ferate din România. Vorbim despre o garnitură de lux, dar care percepe tarife la fel ca operatorul de stat.

Astra Vagoane Arad a introdus trenul TransCarpatic pe ruta Timișoara – Arad – Oradea – Satu Mare – Baia Mare.

Garnitura oferă facilități la care călătorii CFR-ului nici nu visează. Vagoanele cu scaune de clasa a doua arată impecabil. Fotoliile sunt extrem de comode, de piele, există prize și conexiuni la internet. De asemenea, ecranele amplasate în compartimente afișează toate informațiile necesare căălătorilor.

Vagoanele cușetă sunt și ele de lux. Pot fi închiriate cușete cu două sau 4 locuri. Cei care aleg compartimente de dormit au la dispoziție și duș propriu și toate cele necasare igienei intime.

Nu lipsește din tren nici vagonul restaurant, unde se poate lua masa sau puteți să vă delectați cu o cafea și să admirați peisajul de iarnă oferit de zona montană din vestul și nodul țării.

Cel mai important lucru este că prețul unui bilet nu-l depășește pe cel perceput de CFR. Trenurile Astra TransCarpatic mai circulă și pe rutele:

  • Bucureşti Nord – Craiova – Timisoara – Arad
  • București Nord – Brașov
  • București Nord – Titu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.