Ipoteză șoc în cazul înregistrărilor de la DNA Oradea

192

Avocatul Alexandru Lele, cel care i-a reprezentant pe unii dintre judecatorii despre care se face vorbire in inregistrarea discutiei dintre procurorii DNA Oradea, aparuta in spatiul public, sustine că izbucnirea acestui scandal este, de fapt, un joc al SRI.

”Se uită de niște părți care, în mod normal, ar fi trebuit să se afle în discuția aceasta și mă refer aici la victimele colaterale despre care nimeni nu vorbește nimic și care erau cele care trebuiau să se constituie în probe împotriva judecătorilor și care urmau să suporte consecințele șantajului, a represiunii, a amenințărilor. Și e vorba de SRI care toate chestiunile acestea le făcea alături de DNA. Ei asigurau suportul informativ, suportul tehnic, asigurau oameni și nimeni nu vorbește despre ei. Cei din DNA erau niște instrumente pe care le creaseră în timp cei din SRI și colaborau pe diferite proiecte în care aveau anumite ținte de atins”, a declarat Alexandru Lele, pentru gazetadecluj.ro.

Avocatul sustine că scandalul a fost creat in favoarea fostului presedinte al CJ Bihor, Alexandru Kiss, despre care susține că este un apropiat al SRI. Mai mult, despre avocatul lui Kiss, Răzvan Dosneanu, cel care a făcut publică înregistrarea din interiorul DNA, sustine că este omul de legătură dintre SRI și DNA.

Citește mai mult aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.