Tânără de 24 de ani, salvată dintr-o rețea de prostituție, înaintea Crăciunului. Coșmarul pe care l-a trăit

500

O româncă în vârstă de 24 de ani a fost salvată de poliţiştii italieni dintr-o reţea de trafic de persoane, chiar înaintea Crăciunului, după ce ar fi fost răpită şi obligată să se prostitueze de un bărbat pe care tânăra îl cunoscuse pe internet.

Românca le-a povestit anchetatorilor că, în octombrie anul acest, a cunoscut un bărbat pe Facebook şi şi-a dat întâlnire cu el, potrivit ziarului „Faro di Roma“. Ea le-a mai spus că acesta ar fi drogat-o, apoi a răpit-o şi a dus-o în Italia, susţine tânăra.

Bărbatul ar fi pus-o să se prostitueze, iar după 10 zile, a vândut-o unui alt român, pentru suma de 3.200 de euro. Publicaţia mai scrie, potrivit relatărilor femeii, că al doilea bărbat a închis-o într-un apartament din capitala Italiei, unde era sub supravegherea prietenei lui. Şi acesta a obligat-o să se prostitueze. Românca reuşit însă să evadeze când cei doi erau plecaţi de acasă şi a cerut ajutorul poliţiei.

Atât bărbatul cât şi prietena lui au fost arestaţi pe aeroportul Fiumicino din Roma. Românca se află şi ea în arest, urmând ca tribunalul să decide soarta lor.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.