Pericolul de pe Dan Păltinișanu crește. Demolarea este bătută în cuie

186

Autoritățile județene din Timiș anunță din nou că vor demola stadionul Dan Păltinișanu. Asta după ce specialiștii au descoperit că pericolul pândește la orice pas pentru cei care ajung pe arenă. Ultima măsură este de a nu mai închiria una dintre tribune, după ce și Peluza sud a fost scoasă din contract.

Capitala Europeană a Culturii 2021, fără stadion. Închiderea arenei „Dan Păltinişanu” sau nepăsarea autorităţilor

Aleșii județeni au aprobat noul model de contract de închiriere a stadionului. Au fost eliminate astfel Peluza sud și Tribuna II.

”Ținând cont de documentația de evaluare depusă și de Raportul nr. 3863/29.10.2018 al Direcției de Prestări Servicii, având în vedere faptul că în perioada 2017-2018 s-au constatat o serie de probleme privind siguranța în construcții la unele sectoare de la Tribuna II, precum și la toate sectoarele ce alcătuiesc Peluza Sud, care trebuie să fie închise nemaiprezentând siguranță în exploatare”, aflăm din hotărârea Coniliului Județean Timiș.

Liderul CJT a anunțat din nou că va demola arena, dar nu a putut spune exact când se va întâmpla acest lucru.

”Vreau să anunț foarte clar că nu voi renunța la această idee de a demola actualul stadion și de a construi altul pe locația existentă”, a spus Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Capitala Europeană a Culturii 2021, fără stadion. Închiderea arenei „Dan Păltinişanu” sau nepăsarea autorităţilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.