Angajații Filarmonicii Banatul din Timișoara intră în grevă

    248

    Angajații Filarmonicii Banatul din Timișoara intră într-un șir de greve. Aceștia anunță că sunt în conflict cu conducerea și că vor începe un protest printr-o grevă de avertisment și una generală.

    „Sindicatul Filarmonicii „Banatul”, doreste să anunțe că în urma eșuării tuturor încercărilor de soluționare a conflictului de muncă ce există de foarte mult timp între noi și direcțiunea instituției noastre, am luat decizia de a intra în grevă”, anunță membrii sindicatului.

    Angajații se plâng de mult timp că sunt discriminați de directorul Ioan Garboni, care refuză să îi înscrie la unele concerte în străinătate și, spun angajații, îi jignește mereu. Astfel, de vineri se declanșează greva.

    „Dorind ca efectele neplăcute ale acestui eveniment să fie cât mai puțin resimțite de onoratul nostru public, anunțăm că greva se va desfășura astfel: vineri 28.09.2018, va avea loc greva de avertisment începând de la ora 19.00 până la 20.00, întârziind concertul programat cu o oră, iar greva generală propriu-zisă va începe vineri, 05.10.2018”, mai spun angajații filarmonicii.

    Nu este pentru prima dată când angajații instituției din Timișoara intră în grevă. Ei au mai concertat cu banderole albe pe brațe în semn de protest.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.