10.1 C
Timișoara
sâmbătă 4 mai 2024

Piața Doina, mizerie și miros greu de suportat

O tură prin piețele agroalimentare din Timișoara, vara, este un adevărat calvar. Mizeria și mirosul sunt greu de suportat. Asta am descopeit și în Piața Doina din zona Calea Șagului.

Mesele pe care se vând produsele în piață sunt vechi și pline de rugină. Pe jos este o mizerie greu de descris: fructe strivite și mucegăite, hârtii, mucuri de țigară. Printre mese sunt depozitate tot felul de lădițe și alte lucruri care stricăă aspectul pieței.  Apa potabilă lipsește.

La colțurile pieței stau tombeoane arhilline de gunoaie. Deșeuri și pe lângă și dacă mai adie vântul hâtiile sunt luate pe sus. Toate acestea fac ca mirosul să fie unul infernal, nici de cumpărături nu mai îți arde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cum va fi vremea de Paște. Se anunță ploi în jumătate de țară

Vremea de Paște. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă prognoză pentru zilele de sărbătoare. De Paște va ploua în majoritatea zonelor țării. Așadar,...

Pastorală la Învierea Domnului – 2024

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru cler, cinului monahal şi drept-credincioşilor creştini, har, milă şi pace...

Citește și :