24.1 C
Timișoara
miercuri 1 mai 2024

S-a stins unul dintre marii artiști ai României!

Interpretul de muzică populară Dumitru Fărcaş, a murit în noaptea de luni spre marți într-un spital din Cluj, în urma unui infarct, transmite Mediafax. Cunoscutul taragotist avea 80 de ani.

Directorul Casei de Cultură a Studenților Cluj, Flavius Milășan, a declarat că detaliile privind înmormântarea lui Dumitru Fărcaș vor fi comunicate de familie.

 

”În noaptea de luni spre marți a decedat Dumitru Fărcaș în urma unui infarct, era internat la un spital din Cluj-Napoca. În luna mai a împlinit 80 de ani. Era pensionar, dar avea și funcția de consultant artistic la CCS, iar Sala Mare a instituției îi poartă numele. Transmitem condoleanțe familiei”, a spus Milășan.

În luna mai, Fărcaş a împlinit vârsta de 80 de ani, ocazie cu care preşedintele Klaus Iohannis i-a oferit Ordinul Naţional „Serviciu Credincios” în grad de cavaler.


Sursă: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cum alegi lustra led potrivită pentru orice încăpere a casei?

Ai întotdeauna impresia că lumina din casa ta nu este suficient de bună sau plăcută? Poate că te-ai întrebat ce poți face pentru a...

A murit unul dintre cei mai importanți scriitori americani din ultimele decenii

Romancierul Paul Auster a murit la 77 de ani. Scriitorul american avea cancer pulmonar, după cum au confirmat apropiații săi. În luna martie 2023...

Citește și :