21.2 C
Timișoara
sâmbătă 27 aprilie 2024

Sfârșit tragic! Un român de 40 de ani a murit tăiat în două în Italia

Cadavrul unui român de 40 de ani a fost descoperit joi, 2 august, în Italia, între localitățile  Gallarate și Busto Arsizio, provincial Varese, pe o cale ferată destinată traficului de mărfuri.

Trupul bărbatului era practic tăiat în două, a relatat publicația prealpina.it și a fost descoperit după ce un mecanic de locomotivă a alertat autoritățile. Din primele informații se pare că bărbatul a murit în  noaptea de miercuri spre joi.

Medicul legist care a efectuat autopsia exclude posibilitatea unei sinucideri, cea mai probabilă cauză a morții fiind un tragic accident.

Încă nu se cunosc motivele exacte pentru care bărbatul se afla noaptea, pe calea ferată, carabinierii deschizând o anchetă în acest caz.

Sursă: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Producător de vin din Timiș, obligat prin lege să epuizeze 7 milioane de sticle fără ambalaj SGR

Producătorul de vin „Cramele Recaș”, a obținut în instanță suspendarea articolului din lege care prevede obligativitatea producătorilor de a epuiza toate stocurile fără etichetă...

Din ateliere – pe simeze. +40 de artiști timișoreni expun în Galeria Helios

„Prezențe artistice semnificative din atelierele Uniunii Artiștilor Plastici filiala Timișoara”. Așa se intitulează demersul plastic propus de o serie de artiști vizuali timișoreni. Este...

Citește și :