11.2 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Taxe de drum în funcție de calitatea asfaltului! Vezi unde se întâmplă asta

Cum ar fi dacă taxele de drumuri din România ar fi plătite în funcție de calitatea asfaltului? Cum ar fi dacă pentru un drum plin de gropi cum găsești din abundență în țară să plătești mai puțin sau deloc? Ei bine, unele state implementează un astfel de sistem.

Șoferii care circulă în Bulgaria vor plăti vignetele în funcție de starea drumurilor. Dacă acestea sunt proaste, costurile sunt mai mici. De asemenea, tarifele sunt mai mai pentru autostrăzi și șosele excelente.

Potrivt Radio Bulgaria, autoritățile de la sud de România se gândesc să implementeze și vignete speciale de weekend. Bineînțeles, acestea sunt mai mici decât cele din timpul săptămmânii, fapt ce va genera mai mulți turiști.

Poate și autoritățile din România ar putea să modifice taxele de drum în așa fel încât șoferii să nu mai arunce banii pe gropile din asfalt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

„Ora de Autoîngrijire” – întâlnirile în care timișorenii pot învăța cum să se descurce cu o boală cronică

„Ora de Autoîngrijire”, este un eveniment dedicat persoanelor diagnosticate cu boli cronice, cu afecțiuni oncologice sau non-oncologice. Cei care doresc au ocazia să participe...

Cutremur în vestul țării, în această dimineață

În dimineața zilei de 30 aprilie la ora 08:42:05 (după ora locală a României) s-a produs în Serbia, la graniță cu România un cutremur...

Citește și :