Parcarea mașinilor cât mai ostentativ posibil pe trotuar nu are leac, la Timișoara! Foto-Video

267

Spunea cineva înțelept că prostia umană este infinită. Avea mare dreptate fiind un om cu multă experiență. Dar precis nu a umblat și pe plaiurile noastre. Atunci sigur ar mai fi făcut completări la vorbele sale. După o tură prin orașul nostru ar fi adăugat cu siguranță că și nesimțirea celor ce au din greșeală un volan în mână este la fel infinită.

Edilii noștri se întrec să îndemne participanții la trafic să-și împartă cu amabilitate și egalitate bucățelele de carosabil și de piste de biciclete cât mai frățește posibil.

Zis și făcut. Un bizon ce a ajuns fraudulos în posesia unui permis de conducere a înțeles de aici că poate parca oriunde că doar și el este frate de trafic cu pietonii și cu cicliștii. Dacă nu a reușit să găsească un loc de parcare la un sfert de metru de unde avea interese s-a gândit să se cocoțeze pe trotuar. Unde? Chiar în locul cel mai îngust unde mai există și o alveolă pentru transportul în comun. Las să se frece pietonii de mașina sa mizerabilă. Ce contează că acolo este și o pistă de biciclete? Cine cunoaște zona știe că acolo se mai găsesc destul de ușor locuri de parcare și pe străzile lăturalnice. Ba mai mult, la acea oră nici nu era aglomerat, existând locuri libere în jur. Dar dacă posesorul de tăblărie are ambiție să stea pe trotuar și pe pista de ciclism în același timp, cine-l poate opri?

Poate Poliția ar avea ceva de spus la aceste aspecte din trafic ce doar aparent sunt minore. Cine azi parchează ca un nesimțit, mâine va produce tragedii pe șosele.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.