Copilul care a impresionat o întreagă țară. Care este, de fapt, povestea din spatele acestei fotografii

283

Vasile Popan este un tânăr din Maramureș ce s-a stabilit în Cluj-Napoca. El a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie însoțită de o relatare a unei întâmplări ce avea în prim-plan un băiețel. Fotografie a devenit virală, după ce un șofer a povestit ce a pățit după ce un copil s-a izbit cu trotineta în mașina lui.

Vasile Popan povestește pe Facebook că verișorul său a găsit lângă mașina lui un băiețel care părea să fi căzut cu trotineta lângă mașină. Acesta aștepta însă să vină proprietarul și să plătească daunele provocate, după ce stopul mașinii a fost spart.

A trecut cu trotineta pe langa masina si din greseala a dat in stop si dupa cum se vede, o parte din el a cazut jos.

Astepta cuminte, iar in manuta lui erau 120 lei si mai avea cateva monede a cate 10 bani si 50 bani. Vroia sa isi dea toti banii, nu sa fuga la fel ca adultii care lovesc o masina si mai au permis de conducere!

Vreau sa va spun ca acel stop era spart deja si necesita schimbat de catre mine, dar acest copil, nu a plecat fara ca sa isi plateasca greseala facuta.

Verisorul meu l-a ridicat de jos si i-a multumit cu lacrimi in ochi pt lectia acordata de un copil, unui adult si bineinteles banutii a ramas la copilas si sunt convins ca acesti banuti au fost economisiti pt a putea cumpara ceva din ei, pt ca este un copil!”, povestește proprietarul mașinii într-o postare pe Facebook.

Imaginea a devenit imediat virală și a adunat peste 12.000 de aprecieri pe Facebook, iar de peste 6.000 de ori a fost distribuită. Nici comentariile nu au încetat să apară.

Felicitări pentru bunul simț și pentru creșterea buna a copilului.”, este unul dintre mesaje.

sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.