16.1 C
Timisoara
miercuri 23 septembrie 2020
8 oameni înjunghiați, în urma unui atac de gelozie al unei românce...

8 oameni înjunghiați, în urma unui atac de gelozie al unei românce din Italia

52

O româncă geloasă pe fostul iubit și-a luat actualul partener, un albanez, și a dat buzna într-un club de noapte din Perugia ca să se răzbune. Nu s-a dus cu mâna goală, ci cu un cuțit. Opt oameni au fost înjunghiați.

În noaptea de 14 spre 15 octombrie, în clubul „Lido” din Perugia, Italia, Alexandra, o româncă de 41 de ani, împreună cu actualul partener, Renato, un albanez în vârstă de 30, s-a dus să se răzbuna pe fostul iubit, chiar în momentul în care acesta se distra alături de iubită și un grup de români. Femeia s-a apropiat de ring, moment în care a luat cuțitul din poșetă și a început să atace persoanele din jur. Albanezul a scos și el cuțitul din jeansi, pentru a participa la atac.

Prima țintă a fost chiar actuala iubită a românului. Un bărbat a sărit imediat în ajutorul femeii, doar pentru a fi înjunghiat în gât și spate. Imediat s-a instalat haosul, iar în bătaia generală a fost rănit inclusiv DJ-ul localului. Doi albanezi, un kosovar și un român au ajuns la spital înjunghiați, dintre care unul urmează a fi operat.

Atacatorii au încercat să fugă, dar imediat au fost blocați de carabinieri. Ambii erau răniți.

Potrivit perugiatoday.it, albanezul ar avea un cazier stufos, cu furturi și trafic de droguri. Acesta a ajuns în custodia poliției italiene, în timp ce românca este la reconstrucție maxilofacială, după rănile suferite.

Cei doi vor fi supuși unui interogatoriu în cursul zilei de vineri.

Sursa: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ