50 de milioane de lei pentru lărgirea a două străzi din Timișoara

139

Autoritățile locale se pregătesc să lărgească încă două artere de circulație din Timișoara. Este vorba despre străzile Pictor Ioan Zaicu și Aristide Demetriade.

„Avem Studiul de fezabilitate aprobat, iar proiectul va fi cuprins în Programul de Dezvoltare din acest an. Străzile respective sunt din beton asfaltic cu două benzi de circulație, câte o bandă pe sens și fără piste pentru biciclete. Extinderea la 4 benzi a străzilor Pictor Ion Zaicu și Aristide Demetriade se va face prin realizarea drumului cu două benzi de circulație pe sens, amenajarea trotuarelor și a pistelor de biciclete (unde situația din teren permite), reamenajarea geometriei intersecțiilor cu străzile: Gheorghe Lazăr, Calea Aradului, Popa Șapcă, Baader și Divizia 9 Cavalerie”, a transmis Primăria Timișoara.

Valoarea totală a investiţiei este estimată, conform devizului general al investiţiei, la aproape 50 de milioane de lei. Durata pentru execuţia lucrărilor este estimată la 8 luni. Suma necesară va fi cuprinsă în bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ