28 C
Timișoara
sâmbătă 23 septembrie 2023

4 ani și 3 luni închisoare cu executare pentru furt calificat. Nu-i mai bine în Parlament?

Eveniment4 ani și 3 luni închisoare cu executare pentru furt calificat. Nu-i...

Polițiștii timișeni au depistat trei bărbați, de 24 și 25 de ani, pe numele cărora magistrații au emis mandate de executare a pedepsei închisorii.

La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executarea a pedepsei închisorii, pe raza municipiului Timișoara.
Astfel, a fost depistat un tânăr, de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la 1 an și 2 luni de pedeapsă privativă de libertate, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

###

În jurul orei 17.15, polițiștii orașului Recaș au depistat un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Arad, pe numele căruia Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.
Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și 3 luni, pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

###

În aceeași zi, polițiștii orașului Deta au depistat, pe raza localității Liebling, un alt tânăr, de 25 de ani, condamnat la închisoare.
Pe numele acestuia, Judecătoria Deta a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care este condamnat la 2 ani și 8 luni de pedeapsă privativă de libertate pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier.

Persoanele în cauză au fost introduse în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepselor.

Citește și :