3M vă propune randevu teatral cu nume mari ale scenei

270

Artmedia este un nume de referință pentru arta teatrală timișoreană. Pentru cei puțini ce poate au uitat, sunt elocvente două cifre: 138 de turnee și 158 de spectacole în 25 de ani. Greu de egalat astfel de performanță.

Fundația Culturală Artmedia pornește din nou la drum. Așa cum o face de un sfert de veac în fiecare toamnă negreșit își deschide iarăși stagiunea. Neobosita doamnă ce se ocupă de decenii de actori, Doina Popa, face câteva dezvăluiri din cele ce pregătește pentru noul sezon.

De data asta sub sloganul de „Stagiunea Vedetelor ” va încerca un nou concept de reprezentatii. Acesta va sta sub semnul unui „randevu teatral” ce-si propune să aducă pe scândurile timișorene mari nume ale scenei naționale ce au mai evoluat și cu alte prilejuri la noi.

Primul randevu va avea invitati de marcă reuniti sub genericul de 3M: Horațiu MĂLĂELE, MARCEL Iureș și George MIHAIȚĂ ce vor evolua în decorul aranjat de un alt mare M al spectacolelor, scenografa Geta Medinschi.

Spectacolul are loc la Filamonica Banatul în data de 10 octombrie de la ora 19. Biletele au fost epuizate, dar vestea bună este că se va repeta un astfel de randevu și în data de 15 noiembrie la Opera Română dar cu alte personaje surpriză.

LĂSAȚI UN MESAJ