300 de noi locuri de muncă în Timișoara, odată cu deschiderea unei fabrici de biciclete a germanilor de la Corratec

105

O nouă fabrică de biciclete care va crea în următorii doi ani 300 de locuri de muncă se deschide la Timișoara. Primarul Dominic Fritz anunță că producătorul de biciclete Corratec a ales Timișoara pentru extinderea investițiilor pe care le are în Europa.

“M-am întâlnit anul acesta cu ei de două ori, când firma – este o afacere de familie din Germania – încă era indecisă între mai multe orașe din Europa. Le-am spus despre transformarea orașului ca hub de producție și dezvoltare în domeniul velo și mobilitate verde, despre calitatea vieții la Timișoara și proiectele noastre de dezvoltare urbană, despre spiritul inovator al timișorenilor, despre deschiderea administrației către firme care vor să investească pe termen lung în potențialul Timișoarei”, spune Dominic Fritz.

Edilul anunță că firma germană a cumpărat fabrica Kathrein din Timișoara și estimează că în primăvară va începe producția de biciclete. Investiția înseamnă producția de 300.000 de biciclete, inclusiv electrice, și crearea a 300 de noi locuri de muncă în primii doi ani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ