6.2 C
Timișoara
joi 18 aprilie 2024

Știa că are 70.000 de euro în cont, dar s-a trezit că, de fapt, mai are doar 200 de lei

O fostă angajată BCR a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost găsită vinovată de înşelăciune şi acces ilegal într-un sistem informatic, informează Ziarul de Iași.

Alina Mihaela Popa l-a înșelat chiar pe fostul ei iubit, cu care a avut o relație în perioada 2003-2011.

Potrivit datelor din dosar, tânărul strângea bani, iar pentru că Alina Mihaela Popa lucra la bancă i-a dat acesteia diferite sume de bani pentru a i le depune pe cont, fără să știe că aceasta îi folosea contul în interes personal.

În 2013, deşi ştia că ar trebui să aibă în cont în peste 300.000 de lei, tânărul a mers la bancă şi a aflat are în jur de 200 de lei. Femeia l-a convins la acel moment să nu depună plângere, mergând chiar la notar şi declarând pe propria răspundere că îi este datoare cu 328.000 de lei. Ulterior, Adrian D. a şi executat-o silit, însă pentru că nu şi-a recuperat toţi banii, a decis să facă plângere penală.

Femeia a recunoscut acuzaţiile care i-au fost aduse atunci când a fost audiată în instanţă.

Sursa: digi24.ro

Alte subiecte :

Timișoara pentru TINEri!

Se apropie Ziua Națională a Tineretului, iar Primăria Timișoara a pregătit o diversitate de evenimente dedicate tinerilor, în perioada 21 aprilie...

Colaborare culturală și educațională între Valencia și Timișoara

O temă deosebit de incitantă a fost aleasă pentru a fi cercetată în cadrul academic de profesoara Ariana Maria Jupâneanț. O...

Citește și :