sâmbătă 6 iunie 2020
O fetiţă de nici 5 luni a murit din vina medicilor. Părinții...

O fetiţă de nici 5 luni a murit din vina medicilor. Părinții acuză medicii că au diagnosticat-o greșit

5319

O fetiţă de nici 5 luni a murit cu zile, după ce medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon Focşani, Vrancea, i-au prescris tratament pentru roşu în gât, deşi copila avea pneumonie, susţin părinţii.

Nenorocirea s-a produs sâmbătă dimineaţă, după ce, vineri, pe 6 decembrie, mama s-a dus cu fetiţa ei la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din Focşani.

Tânăra din satul Ciușlea, comuna Garoafa, spune că, după ce au consultat-o pe fetiţă, medicii i-au spus că are „roşu în gât” şi i-au prescris copilei o reţetă pentru Tantum Verde.
„Când m-am trezit să îi dau siropul, ea murise”
Femeia ar fi cerut să fie internată cu fetiţa, însă i s-ar fi spus că nu sunt locuri în spital și că nu este grav. Tânăra a plecat acasă cu micuţa, iar a doua zi dimineaţă şi-a găsit copila fără suflare.
„Am fost vineri cu ea la urgenţe şi mi s-a spus că are roşu în gât. M-a trimis acasă cu ea, iar vineri seară am început tratamentul.Sâmbătă dimineaţă, la ora 5.00, a mâncat şi la 6 jumătate, când m-am trezit să îi dau siropul, ea murise. La autopsie a ieşit că era răcită la plămâni şi nu avea nimic la gât”, spune femeia.
Părinţii fetiţei sunt devastaţi de durere. După ce moartea copilei, Alina şi Gabi au postat un mesaj emoţionant pe Facebook, iar reacțiile celor care empatizau cu pierderea părinților, nu au întârziat să apară.

LĂSAȚI UN MESAJ