marți 25 februarie 2020
Povestea unei călătorii de coșmar a unui bărbat luat la ocazie: „M-am...

Povestea unei călătorii de coșmar a unui bărbat luat la ocazie: „M-am rugat de el să îmi dea drumul”

234

Un bărbat luat la ocazie în drum spre Bucureşti a fost îngrozit de şoferul maşinii în care s-a urcat. „M-am rugat de el să îmi dea drumul”, a povestit acesta îngrozit de experiența trăită.

Un bărbat de 42 de ani dintr-un sat dâmboviţean a ieşit la ocazie sâmbătă şi s-a urcat în Loganul condus de un bucureştean de 48 de ani, care mergea spre Capitală. Odată urcat în maşină, bărbatul a realizat că şoferul miroase puternic a alcool. A încercat atunci să-l convingă să oprească, să coboare.

„M-am rugat de el să îmi dea drumul, să mă lase undeva în parcare. Mi-am pus centura, m-am ţinut tare. Nu a vrut să oprească. Mergea foarte rău pe asfalt, stânga dreapta, i-am zis: opreşte, opreşte!N-a oprit- A oprit în final în şanţ. M-am aruncat pe el, acolo am sărit pe el.”, a povestit omul luat la ocazie, pentru Târgovişte News.

Accidentul a avut loc pe DN 71, pe raza localității Ilfoveni. Șoferul băut a scăpat fără vreo zgârietură, iar testul cu aparatul etilotest a indicat 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul beat a declarat că i-a spus pasagerului să îşi pună centura şi a recunoscut că băuse: „Am băut mult, a fost ziua mea ieri.”

Conducătorul auto a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice şi s-a ales cu dosar penal.

Sursa: observatortv.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ