A murit în braţele unui prieten, pe o şosea circulată din Transilvania

5791

Ana Maria a murit în braţele unui prieten, pe o şosea din Cluj, după ce tânăra de 21 de ani a intrat cu viteză pe contrasens direct într-o dubă. Băiatul care a ajuns primul la locul impactului şi care a sunat la 112, e distrus: „Îţi vedeam chipul nevinovat, stăteam neputincios”.

Ana Maria era în maşină cu mama ei, 41 de ani, şi fratele de 10 ani. Şoferiţa, care avea permis doar din luna mai, a rămas încarcerată şi a murit în ambulanţă, imediat după ce pompierii au scos-o dintre fiarele maşinii. Mama şi fratele ei au fost şi ei grav răniţi şi au ajuns la spital.

„Da.. da Ana.. am fost primul care o ajuns la tine.. am fost primul care o încercat disperat sa te ajute.. primul care o sunat după ajutoare implorând sa ajungă cât mai repede la tine.. am încercat sa te ajut dar din păcate n-am putut.. ai fost captivă între ruinele unei mașini nenorocite..ma uitam la tine și îmi curgeau lacrimile.. îți vedeam chipul blând, chipul nevinovat.. și așteptam.. asteptam ca cineva sa vina și sa te scoată odata de acolo.. stăteam neputincios și sunam disperat sa vina odata.. sa vină sa te ajute..dar din păcate n-ai mai putut.. din păcate sufletul tău n-a rezistat și te-ai dus dintre noi.. odihnește-te in pace!!”, este mărturia lui Szabadi Ervin, cel care a fost la locul accidentului și care o cunoștea pe tânără, citat de Turda News.

Sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ