2-1 e scorul zilei în Liga a II-a pentru echipele Timișoarei

132

Prima rundă de iarnă din Liga a II-a a fost una de bun augur pentru formațiile timișorene. ASU Politehnica și Ripensia s-au impus cu același scor, 2-1.

Decembrie a pornit perfect pentru trupele timișorene ASU Politehnica și Ripensia. Victorie cu 2-1 pentru ambele grupări în meciuri deloc ușoare în penultima rundă a anului din eșalonul secund. Pentru ASU asta reprezintă al patrulea succes consecutiv, în timp ce Ripi a reușit să încheie seria neagră fără victorie începută în luna septembrie.

ASU a tranșat duelul cu Unirea Brăila, echipa arătată tot mai des cu degetul pentru implicarea în pariuri. De altfel, teamul brăilean este primul ale cărui meciuri nu mai sunt cotate de casele de pariuri. Bădăuță și Plămadă au adus-o pe Politehnica la un avantaj liniștitor după doar 20 de minute de joc. Roșoagă a redus din handicap în minutul 65 al unui joc în care violeții au ratat o sumedenie de ocazii.

ASU Politehnica: Dur-Bozoancă – Motreanu, Krausz, Bilia, Taub – Poparadu, Ignea, Predescu – Sorescu, Bădăuţă, Plămadă. Au mai jucat: Coadă, Ghinescu.

Cu 36 de puncte, echipa condusă de Bogdan Andone ocupă poziția a cincea.

Ripensia a avut condiții de joc speciale în deplasarea de la Suceava, acolo unde iarna și-a făcut serior simțită prezența. Partida de pe Areni a fost întârziată cu o oră din cauza stratului mare de zăpadă căzut pe teren. Popa, în minutul 10, a dechis scorul pentru oaspeți, și Laurențiu Tudor a adus victoria înaintea pauzei. Gazdele au redus din handicap dintr-un penalty, prin Matei, în minutul 36.

Ripensia: Muntanu – Popa, Horcea, Bobină, Apro – Toma, Tudor – Stoi, Zaluschi, Ungureanu – Mediop. A mai jucat Vlădia.

Ripi rămâne pe poziția a 11-a, însă are acum un punctaj de 24.

LĂSAȚI UN MESAJ