17 migranţi opriţi la frontiera de vest. Pe lângă sirieni şi afgani, au apărut și vietnamezi!… VIDEO

296

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat şaptesprezece migranţi, care intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.

În data de 13 octombrie 2016, în jurul orei 11.30, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Deta, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Rurale Denta, judeţul Timiş, au acţionat pentru depistarea şi identificarea unui grup de persoane de origine afro-asiatică, care nu îşi justifica prezenţa în zona localităţii de frontieră Denta.
Persoanele în cauză, aflate la intrarea în localitate, au fost preluate şi conduse la sediul sectorului pentru cercetări.
În cadrul primelor cercetări s-a constatat că grupul era format din 17 persoane, cetăţeni vietnamezi, sirieni şi afgani, 6 bărbaţi şi 7 femei, cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani, însoţiţi de 4 minori, cu vârste cuprinse între 4 şi 6 ani, care nu deţineau documente de identitate asupra lor. Aceştia au trecut frontiera din Serbia în România, pe jos, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ