130 de polițiști, 35 de percheziții, 32 de mandate de aducere. O dimineață obișnuită în județul Timiș!…

651

Polițiștii specializați în combaterea criminalității economice din Timiș efectuează 35 de percheziții domiciliare, pe raza județului, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

La data de 25 februarie a.c., în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Lugoj, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice efectuează 35 de percheziții domiciliare, pe raza județului Timiș, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.
În fapt, în luna iunie 2015, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane necunoscute desfășoară activități de comerț ilegale cu țigări de contrabandă, în piețele din municipiul Lugoj și în localitățile din mediul rural arondate (Găvojdia, Coșteiu, Racovița, Nădrag, Ghizela), prejudiciind, astfel, bugetul consolidat al statului.
Polițiștii vor pune în aplicare 32 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse pentru audieri la sediul Poliției Municipiului Lugoj.

La acțiune participă 130 de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Municipiului Timișoara, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și tehnicieni criminaliști.

ACTUALIZARE

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 148160 de țigarete, o pușcă cu aer comprimat, 236 de cartușe și 7250 de petarde deținute ilegal.

LĂSAȚI UN MESAJ