28 C
Timișoara
sâmbătă 23 septembrie 2023

10.000 de euro salariu lunar pentru bărbatul care a dat atacul la amanet. Are două fete, ambele olimpice la matematică

Eveniment10.000 de euro salariu lunar pentru bărbatul care a dat atacul la...

10.000 de euro salariu lunar avea bărbatul care a dat atacul la amanet, cu un pistol, în Bucureşti. A fost comandant de navă şi înainte de jaf a băut o sticlă de vodkă.

Casiera unui amanet din București a fost rănită într-o tentativă eșuată de jaf armat, comisă de un bărbat de 45 de ani, vineri seară. Femeia a fost lovită în cap cu un pistol airsoft. Atacatorul a fost urmărit de mai mulţi martori şi apoi reţinut de poliţişti.

După ore bune petrecute în Secţia 8 de Poliţie, bărbatul a fost scos de la audieri flancat de agenţi, fiind reţinut 24 de ore. În faţa jurnalişitlor îşi ascunde chipul, iar surse din anchetă spun că individul e din Constanţa şi a fost căpitan de vas.

Bărbatul e divorţat, are două fete ambele olimpice la matematică şi a fost obişnuit cu un nivel de viaţă ridicat. Navigator, el a fost comandant de vapor şi avea un salariu lunar de 10.000 de euro. Viaţa lui s-a schimbat, susţin surse din anchetă că ar fi declarat la interogatoriu atunci când s-a îndrăgostit de o tânără de culoare şi a făcut un copil cu ea. Apoi a divorţat şi a rămas şi fără serviciu.

S-a gândit să dea atacul la amanet cu doar o oră înainte, după ce ar fi consumat alcool. Se pare că a băut o sticlă de vodkă, să prindă curaj. Locaţia nu i-ar fi fost străină. Joi a mers la această casă de amanet pentru a schimba nişte bani.

Individul este reţinut acum sub acuzaţia de tentativă de tâlhărie calificată. Victima sa a primit îngrijiri la faţa locului, iar apoi a ajuns pe mâinile medicilor. Arma găsită asupra sa este un pistol cu bile de cauciuc. Acesta poate fi cumpărată de pe internet şi nu are nevoie de permis de port-armă.
Sursa: observator.tv

Citește și :