1 Iunie bate la ușă, se lucrează de zor în Parcul Copiilor. FOTO

32

1 Iunie se apropie, iar singurul parc dedicate celor mici mai are nevoie de multe reparații. Se lucrează deja în Parcul Copiilor și unele echipamente au fost deja reparate. Mai sunt altele deteriorate care au nevoie de intervenție, dar pot fi salvate, spun autoritățile.„După evaluarea făcută de colegii de la Direcția Infrastructură Verde și Horticultura multe din jocuri și echipamente pot fi păstrate și repuse în funcțiune după lucrări de reparații și întreținere. E nevoie de o mână pricepută și de grijă față de banul public.
Le-am cerut colegilor din primărie să colaboreze cu cei de la Horticultura, care se ocupă de întreținerea parcului și să găsească cât mai repede soluții punctuale pentru echipamentele care pot fi redate copiilor”, a transmis primarul Timișoarei, Dominic Fritz.


Vă amintim că Parcul Copiilor a fost reabilitat în urmă cu 10 ani. Fosta administrație a lăsat moștenire un proiect pentru o nouă modernizare, dar conducerea Primăriei Timișoara spune că este plin de greșeli și nu poate fi pus în practice. Așa că acum se fac doar reparații.

LĂSAȚI UN MESAJ