Un senator de Timiș a făcut chef de ziua lui pe Litoral de 11.000 de euro

1057

Anthony Quinn spunea cândva că şi la 60 de ani poţi fi de 40, dar numai o jumătate de oră pe zi. Habar n-avea ce zice de vreme ce ”Buldogul” Blaga ne-a făcut dovada că la 60 de ani bătuţi pe muchie poate fi de 40 şi o noapte întreagă şi nu doar o jumătate de oră pe zi! În weekend, copreşedintele PNL a dat o super-petrecere de ziua lui, pe terasa de la Caelia din Mamaia, iar nota de plată i-a venit înşirată pe vreo cinci, şase pagini. În total, ospăţul, la care paparazzii CANCAN.ro au participat fără să fie invitaţi l-a costat pe sărbătorit aproximativ juma’ de miliard de lei, e drept, din aceia vechi.

La ziua împărătească a senatorului de Timiș Vasile Blaga (care a schimbat prefixul pe 26 iulie), invitaţii au fost aleşi pe sprânceană, numai unu şi unu. Asta după ce restaurantul a fost închis special pentru petrecerea sa. Dacă n-ai fi ştiut că acolo lumea se distrează, te-ai fi putut gândi că se pregăteşte cine ştie ce puci împotriva Guvernului Cioloş şi că Blaga a ”convocat” în mare taină Executivul de pe vremea lui Boc, plus un grup select de ”susţinători… financiari”. Ex-ministrul Economiei, Adriean Videanu, fostul şef de la Justiţie, Cătălin Predoiu, dar şi miliardarii Bebe Ionescu (cuscrul lui Traian Băsescu), ”Regele ochelarilor” Cornel Cristescu (proprietarul Opticris), Raul Doicescu (care deţine imperiul Bog’Art) şi Dan Drăgoi (alt afacerist ultra-influent, general în rezervă şi tată al lui Bogdan Drăgoi, ministru al Finanţelor Publice, la un moment dat) au răspuns prezenţi la apelul lui Blaga.

blagaCu alte cuvinte crema-cremelor din cercurile care cu adevărat au un cuvânt greu de spus în România! La asemenea musafiri cu ştaif, şi cheful a fost pe măsură. Blaga a ”închis” practic terasa de pe plaja milionarilor din Mamaia (pe care a rezervat-o exclusiv pentru el şi oaspeţii săi, însoţiţi de doamnele de acasă), iar nota de plată a fost în jur de 500 de milioane vechi, aşa cum scriam la început.

Musafirii au comandat ”la liber” (apropo, nu se mai poartă meniul standard de pe vremea Guvernului Boc) şi au avut ce să comande: platouri cu fructe de mare, cu brânzeturi italieneşti, caracatiţe, fel şi fel de peşti, vită, salate, creveţi Black Tiger, bogăţie culinară de nemaivăzut! A curs, în tot acest timp, şi şpriţul de bună calitate că altfel n-avea cum să fie. Meniul de la Caelia (pentru cine nu l-a parcurs deja) e o ”Biblie a consumatorilor cu gusturi fine”: o şampanie Dom Perignon Blanc (la 750 ml) costă 1100 lei; Moet&Chandon-ul Brut Imperial (1,5 litri) – 700 de lei; Rose-ul de Moet (la 750 ml) – 400 de lei; Prosecco de Valdobbiadene – 90 de lei etc.

Unde mai pui că vinul îl stropeşti cu apă minerală Perrier, că doar nu-l uzi cu Bucovina care e de vreo şase ori mai ieftină. Aroganţă sau, de fapt, oameni foarte bogaţi, cărora nu le pasă de bani! Cam aşa au arătat mesele la ziua împărătească a lui Blaga. Şi pentru că muzica nu putea să lipsească din peisaj, sărbătoritul a vrut musai să i se cânte live. A chemat, aşadar, la cheful său band-ul care prestează ”La Brasserie” (cel mai scump restaurant din zona de nord a Capitalei) şi pe care l-a încărcat în două dube ca să preseteze şi la Caelia. Cover-urile după piesele lui Toto Cutugno sau Holograf s-au ”sudat” la perfecţie cu horele şi cu muzica grecească, favorita ”Buldogului”, care a dansat cu poftă pe celebra melodie din ”Zorba Grecul”.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ