Timișoreanul Doru Dinu Glăvan, suspendat din calitatea de membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști

906

Consiliul Director al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) a decis suspendarea lui Doru Dinu Glăvan din calitatea de membru, la propunerea Comisiei de Onoare, Disciplină și Arbitraj, pentru „abateri foarte grave”, a anunțat UZPR.

„Potrivit Statutului UZPR, între două adunări generale, activitatea operativă, la sediul Uniunii este asigurată de Consiliul Director. Consiliul Director a decis realizarea unui audit intern, menit a răspunde întrebărilor justificate privind o serie de măsuri unilaterale luate de fostul președinte al UZPR, fără informarea și aprobarea conducerii colective. Consiliul Director al UZPR a dat mandat secretarului general al Uniunii, secondat de predecesorul său, să se ocupe de organizarea integrală a pregătirii viitoarei adunări generale, care va avea ordinea de zi stabilită de conducerea colectivă”, se arată într-un comunicat de presă transmis de UZPR.

Potrivit sursei citate, orice implicare a fostului președinte în pregătirea vreunei adunări generale este „nestatutară”.

Doru Dinu Glăvan este fondator al Studioului Regional Radio Reşiţa. Cariera sa de jurnalist se întinde pe o perioadă de 44 de ani în slujba Postului public de radio, la care se adaugă încă 6 ani la Radio Timişoara.

1 COMENTARIU

  1. Glavan timisorean? Fratilor, reveniti-va! Articolul este ok, f bun, dar nu spuneti nimic. De ce, sau ce a mai facut? Dati-o pana la capat macar.

LĂSAȚI UN MESAJ