Se încinge ovalul bănățean, sâmbătă avem Poli – Dinamo

185

Timișoara așteaptă un meci mare, vizita lui Dinamo ar trebui să suscite un interes ridicat și să populeze tribunele de pe Dan Păltinișanu. ”Dintotdeauna meciurile cu UTA și Dinamo au fost speciale pentru Timișoara”, o știe și actualul antrenor al lui Poli, Ionuț Popa.

Dacă altădată un meci cu Dinamo garanta un joc cu casa închisă și o atmosferă demnă de un derby, în prezent vizita ”câinilor” la Timișoara este privită cel mult ca o curiozitate. Șefii clubului nici nu vor să se gândească la o asistență record pentru Liga I, pot spera cel mult la câteva mii de spectatori.

”Ca și timișorean știu cel mai bine ce înseamnă un meci cu Dinamo. Știu cum se trăiau asemenea debyuri”, o spune Străuț, unul dintre puținii fotbaliști din lotul ACS-ului care a mai prins un Poli – Dinamo în ”vremurile bune”. ”Dintotdeauna meciurile cu UTA și Dinamo au fost speciale pentru Timișoara, erau cei mai importanți adversari ai lui Poli”, completează și antrenorul Ionuț Popa.

Fotbaliștii timișoreni îi așteaptă pe proprii susținători în tribunele arenei Dan Păltinișanu, sâmbătă seara, de la ora 20.30, pentru că o tribună plină înseamnă un ajutor moral și un real sprijin pentru ”lanterna roșie” a Ligii I.

Partida contra lui Dinamo este considerată un test dur pentru elevii săi de tehnicianul Ionuț Popa. ”Un meci greu cu Dinamo, sper că băieții vor lupta pentru fiecare minge ca până acum și că înțeleg importanța sa. Am pierdut la Botoșani un meci care ne-a lăsat o urmă de regret. Era normal ca până la urmă să vină și o înfrângere după patru victorii. Este bine că vom avea un lot mai numeros la acest joc. Dacă vom avea și susținerea unui public numeros și o evoluție bună putem spera la un rezultat favorabil. Și un egal e un rezultat bun pentru noi”, a spus antrenorul.

Cu acest meci revin jucătorii suspendați ai ACS-ului, Artean și Bărbuț, iar Poparadu și Popovici sunt aproape refăcuți în totalitate. De asemenea elvețianul Lokaj ar putea prinde lotul contra lui Dinamo.

Tichetele pentru acest meci s-au pus deja în vânzare online (bilete.ro) și la stadionul Dan Păltinișanu. Biletele costă: 15 lei la peluzele sud, nord, tribunele I și II, 25 de lei la tribuna 0 și 50 lei la loje.

 

LĂSAȚI UN MESAJ