3.1 C
Timișoara
sâmbătă 20 aprilie 2024

Nu reîncălzi niciodată aceste 7 alimente – Devin TOXICE!

Şi tu ai obiceiul de a reîncălzi aceste alimente? Ei bine, ar trebui să renunţi la el pentru că aceste 7 alimente devin toxice atunci când sunt reîncălzite!

Alimentele din lista de mai jos trebuie consumate fie imediat după preparare, fie reci – niciodată reîncălzite!

Ouăle – ouăle fac parte din categoria alimentelor cu risc crescut de intoxicare aşa că nu ar trebui să le încălzeşti pentru a nu spori acest risc.

Ciupercile – pentru că sunt bogate în proteine, acestea trebuie consumate imediat după preparare sau aruncate.

Spanacul – bogat în fier, spanacul creşte riscul de cancer dacă e consumat reîncălzit.

Carnea de pui – dacă este reîncălzită, carnea îşi schimbă structura proteică, ceea ce nu este tocmai sănătos.

Cartofii – reîncălzirea cartofilor favorizează dezvoltarea bacteriilor.

Sfecla – reîncălzirea sfeclei eliberează nitraţi dăunători pentru sănătatea noastră.

Orezul – orezul poate conţine bateria Baccilus Cereus, care, prin reîncălzirea acestuia, devine extrem de toxică.

 

Sursa: feminis.ro

Alte subiecte :

Legislația în construcții actualizată 2024, în dezbatere la CCIA Timiș | VIDEO

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Inspectoratul Județean în Construcții Timiș, sub egida Inspectoratului de Stat în Construcții, a organizat...

Lucrări Aquatim la Liebling

În perioada 22-26 aprilie, zilnic între orele 9-17, în Liebling se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție. Lucrările de...

Citește și :