La fete se poate! Ceferistele sunt vicecampioane de iarnă

153

CFR Timișoara a intrat oficial în vacanța de iarnă. Fotbalistele de lângă Gara Mare vor ierna pe locul secund al Superligii la primul sezon de la revenirea în prima ligă.

Dacă la băieți echipele din zonă nu se prea descurcă în competiții, fetele oferă un bun exemplu în acest sens. Singura reprezentantă a vestului în Superliga de fotbal feminin va ierna pe poziția secundă. Spre deosebire de ACS și ASU care se zbat în coada clasamentului, CFR Timișoara se află la polul opus.

CFR-ul și-a încheiat evoluțiile din această toamnă și va intra în vacanță până în primăvară. Feroviarele au reușit un tur de campionat foarte bun, cu 7 victorii, un egal și o înfrângere, bilanț ce le-a adus 22 de puncte și poziția secundă. Ceferistele au suferit singura înfrângere – dar ce eșec, 0-11 – în fața echipei ce domină campionatul de anii buni, Olimpia Cluj. De altfel ardelencele sunt primele în clasament cu un golaveraj descuranjant pentru adversare: 71-3; și o restanță de jucat.

CFR-ul și-a încheiat evoluțiile toamnei în week-end printr-un succes cu 3-1 în compania lui Vasas Femina Odorhei. Larisa Sîrbovan, Ozana Ababei și Manuela Voica au marcat golurile feroviarelor la ultimul meci din 2016. Pentru fetele conduse de Florin Bugar competiția se va relua în luna martie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ