Cele mai noi tendințe în materie de mobilă stau la dispoziția timișorenilor. Expo Mobila și-a deschis porțile-VIDEO

664

Unul dintre cele mai așteptate târguri din Timișoara este Expo Mobila. Înaintea sărbătorilor de iarnă, tot mai mulți timișoreni își doresc un cadou pe măsură. Cei care trec pragul acestui târg de mobilă, vin hotărâți pentru a achiziționa dormitorul sau salteaua mult dorită. Producătorii, dar și comercianții le stau la dispoziție și le îndeplinesc cele mai înalte dorințe clienților. Produsele de mobilier sunt concepute de producători de marcă, autohtoni. Astfel că timișorenii pot achiziționa de la saltele cu huse speciale, concepute cu aloe vera, până la canapele viu colorate sau clasice, precum și decorațiuni antichizate.

”Expozanții sunt veniți din orașe importante ale țării noastre. Aici vorbim despre Rădăuți, Satu-Mare, Oradea, Arad, Cluj și din zona Banatului. În cadrul acestui eveniment se găsesc absolut toate stilurile de mobilier, de la mobilier clasic, la lemn masiv. Desigur că se găsește si mobilier produs din lemn, sticlă și piele. Și la această ediție, vedeta evenimentului rămâne tot lemnul masiv. În egală măsură se găsesc și celelalte tipuri de materiale. Producătorii sunt cunoscuți și în alte țări, prin exporturile de mobilă internaționale”, spune Roxana Bonchiș, organizatorul expoziției.

La această ediție, expoziţia reunește 30 de expozanţi, producători români, care vor prezenta piese deosebite de mobilier şi accesorii, la preţuri unice doar pe durata evenimentului.

Vor putea fi admirate şi achiziţionate o gamă largă de articole. Indiferent că este vorba de mobilier pentru apartament, garsonieră sau casă, vizitatorii vor avea de unde alege.
Mobilier clasic și modern – dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucătării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii sau scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie.

Intrarea este liberă. Program de vizitare: 03 – 06 noiembrie, zilnic între orele 10.00 – 20.00.
Duminică, 6 noiembrie, între orele 10.00 – 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ