Sperietură zdravănă pentru doi bihoreni, după ce o cisternă și o dubiță le-au intrat în case

199

Sperietură zdravănă pentru doi localnici din Bihor, care s-au trezit cu două autovehicule în propriile case!

Primul incident s-a petrecut marți după-amiaza în localitatea Sudrigiu, județul Bihor după ce, potrivit martorilor, şoferul unei cisterne ar fi pierdut controlul vehiculului în urma exploziei unui pneu. Cisterna a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de o casă de pe marginea drumului, doborând şi un stâlp de curent. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului.

Un accident similar s-a produs, miercuri dimineaţă, la ora 4.30, pe DN1, în Uileacu de Criş. Un bărbat de 51 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea o dubiţă, a pierdut controlul asupra direcţiei, maşina a ajuns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă, lovind un stâlp de curent şi oprindu-se, apoi, în poarta unei case.

„În urma accidentului rutier, şoferul, un bărbat de 67 de ani şi o femeie de 57 de ani, ambii din comuna Band, judeţul Mureş, pasageri în maşină, au suferit leziuni uşoare”, se arată în comunicatul transmis, miercuri, de Biroul de Presă al Poliţiei Bihor.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.