4 ani și 3 luni închisoare cu executare pentru furt calificat. Nu-i mai bine în Parlament?

85

Polițiștii timișeni au depistat trei bărbați, de 24 și 25 de ani, pe numele cărora magistrații au emis mandate de executare a pedepsei închisorii.

La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executarea a pedepsei închisorii, pe raza municipiului Timișoara.
Astfel, a fost depistat un tânăr, de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la 1 an și 2 luni de pedeapsă privativă de libertate, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

###

În jurul orei 17.15, polițiștii orașului Recaș au depistat un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Arad, pe numele căruia Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.
Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și 3 luni, pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

###

În aceeași zi, polițiștii orașului Deta au depistat, pe raza localității Liebling, un alt tânăr, de 25 de ani, condamnat la închisoare.
Pe numele acestuia, Judecătoria Deta a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care este condamnat la 2 ani și 8 luni de pedeapsă privativă de libertate pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier.

Persoanele în cauză au fost introduse în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepselor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ