3000 de euro bani de la stat! Cine poate beneficia de ei

474

Vouchere de 3000 de euro vor fi primite de orice firmă din România care va opta pentru digitalizare.

Vouchere de 3000 de euro pot ajunge în curând în conturile IMM-urilor din România. Tot ce trebuie să facă este un pas către viitor, respectiv să accepte digitalizarea.

Anunțul a fost făcut chiar de miniostrul pentru Mediul de Afaceri Comerţ şi Antreprenoriat, Radu Oprea, care consideră că firmele mici și mijlocii vor putea folosi banii pentru promovarea site-urilor, achiziţii de semnături electronice sau alte softuri.

Nu mai sunt chestiuni ce ţin de modă şi de a fi în tendinţe

„Lansăm un program pilot de digitalizare al întreprinderilor mici şi mijlocii, prin vouchere. Ce înseamnă acest lucru? Că fiecare întreprindere mică şi mijlocie va putea beneficia de un voucher în valoare de 3.000 de euro astfel încât să îşi poată dezvolta capacităţile în zona digitală – de la analiză asupra modului în care îşi organizează în interior activitatea, la promovarea site-urilor, semnăturii electronice şi a celorlalte componente care sunt mai mult decât necesare. Nu mai sunt chestiuni ce ţin de modă şi de a fi în tendinţe. Acestea au ajuns să fie unelte de lucru, care sunt absolut necesare întreprinderilor”a declarat ministrul Radu Oprea, conform Startupcafe.ro

sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.