100.000 de euro, aruncaţi pe „gârla Timișoarei”. Foto-Video

905

La Timişoara, în cursul anului trecut, a fost zarvă mare cu construcţia unui patinoar ce se credea că ar fi emblema forte pe harta timişoreană. Dar, din păcate, totul a fost un fiasco, la fel cum s-a întâmplat şi cu alte patinoare din ţară, care s-au închis sau au fost desfiinţate.

Primăria a inaugurat în toamna anului trecut în Parcul Copiilor, un patinoar care se vroia a fi funcţionabil şi pe perioada verii, dar care nu a avut nici un succes, neexistând doritori de a se da cu patinele. Aşa că, patinoarul este pustiu, plin de mizerii şi gunoaie. Mai exact un dreptunghi de plăci sintetice, complet nefuncţional, îngrădit cu gard de lemn, care nu prezintă nici un interes copiilor.

S-a dus, așadar, pe „gârla Begăului” o investiţie de 100.000 de euro, bani de la bugetul local, adică de la contribuabili. Cu acești bani se putea face cu certitudine ceva mai rentabil şi folositor.

Patinoarul din Parcul Copiilor are și înstrucţiuni de folosire, alături de acesta există chiar și o căsuţă, unde ar trebui să găsim un administrator care să închirieze patine doritorilor, după cum scrie pe panoul de la intrarea pe patinoar, dar persoana respectivă, NU EXISTĂ.

Mai nou, patinele se închiriază, cu toate că mai demult doritorii de patinaj puteau veni cu ele de acasă, dar dacă ar dori totuşi să le închirieze, de la cine să o facă? La patinoarul din parc nu e nimeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.